Pehea e hoʻoponopono ai i ka mold runner wela?

Pehea e hoʻoponopono ai i ka mold runner wela?

ʻO ke kaʻina hana hoʻoponopono o ka mold runner wela nā ʻano ʻekolu:

1. Ke kahua hoʻomākaukau

(1) Kamaʻāina i ka hoʻolālā mold: ʻO ka mea mua, pono ka mea hoʻohana e heluhelu i nā kiʻi hoʻolālā mold a me nā ʻōlelo kikoʻī e hoʻomaopopo i ke ʻano, nā hiʻohiʻona a me nā loina hana o ka mold, ʻoi aku ka hoʻonohonoho a me ka hana o ka ʻōnaehana holo wela.

(2) E nānā i ke kūlana o nā mea hana: e nānā i ka hana maʻamau o ka mīkini hoʻoheheʻe injection, ka mea hoʻokele wela wela, ka mea hoʻomalu wela a me nā mea hana ʻē aʻe e hōʻoia i ka paʻa o ka lako o ka mana a me ka ea.

(3) E hoʻomākaukau i nā mea hana a me nā mea hana: E hoʻomākaukau i nā mea hana e pono ai i ka wā o ke kaʻina hana, e like me nā screwdrivers, wrenches, thermometers, etc., a me nā ʻāpana e pono ai a me nā mea maka.

 

广东永超科技塑胶模具厂家模具车间实拍17

 

2. Māhele debugging

(1) E hoʻonohonoho i nā palena wela: e hoʻonohonoho i nā palena wela wela kūpono e like me nā koi o nā mold a me nā mea maka.ʻO ka mea maʻamau, pono kēia e kuhikuhi i ka pae wela hoʻoheheʻe o ka mea a me ka pae wela i ʻōlelo ʻia i ka hoʻolālā mold.

(1) E hoʻomaka i ka ʻōnaehana holo wela: E hoʻomaka i ka ʻōnaehana holo wela ma ke ʻano o ka hana, a e hoʻolohe i ka hōʻike ʻana o ka mea hoʻokele wela e hōʻoia i ka paʻa o ka mahana a hiki i ka waiwai i hoʻonohonoho ʻia.

(2) E hoʻokomo i ka mold: E hoʻokomo i ka mold ma ka mīkini hoʻoheheʻe ʻia, a e hōʻoia i ka pololei o ka hoʻoheheʻe ʻana a me ka hoʻoheheʻe ʻana i ka mīkini hoʻoheheʻe i mea e pale aku ai i ka deviation.

(3) Ho'āʻo injection: hoʻāʻo hoʻoheheʻe mua e nānā i ke kahe a me ka hopena o ka hoʻoheheʻe ʻana o ka plastic molten.Hoʻoponopono i ka wikiwiki o ka injection, ke kaomi a me ka manawa e like me nā hopena hōʻike.

(5) Hoʻoponopono maikaʻi i ka mahana: E like me nā hopena o ka hoʻāʻo ʻana, ua hoʻoponopono maikaʻi ʻia ka mahana o ka mea holo wela e loaʻa ai ka hopena hoʻoheheʻe maikaʻi loa.

(6) Nānā i ka maikaʻi o ka huahana: ka nānā ʻana i ka maikaʻi o nā huahana, me ke ʻano, ka nui a me ke ʻano o loko.Inā loaʻa nā huahana kūpono ʻole, pono e hoʻoponopono hou i nā ʻāpana mold a nānā i ka ʻōnaehana holo wela.

3. Māhele mālama

(1) Hoʻomaʻemaʻe maʻamau: E hoʻomaʻemaʻe i ka ʻōnaehana holo wela a me ka hoʻoheheʻe pinepine ʻana, e hoʻoneʻe i nā mea i koe a me ka lepo, a mālama i ke kūlana hana maikaʻi.

(2) Nānā a mālama: e nānā mau i nā ʻāpana like ʻole o ka ʻōnaehana holo wela, e like me nā mea wela, thermocouples, shunt plates, etc., e hōʻoia i ka hana maʻamau a hoʻololi i nā ʻāpana ʻino i ka manawa.

(3) E hoʻopaʻa i ka ʻikepili: e hoʻopaʻa i nā ʻāpana wela, nā ʻāpana injection a me nā hopena nānā maikaʻi o ka huahana o kēlā me kēia hoʻoponopono no ka nānā ʻana a me ka hoʻomaikaʻi ʻana.

Ma o nā ʻanuʻu i luna, hiki ke hoʻopau ʻia ke kaʻina hana hoʻoponopono mold mold.Pono e hoʻomaopopo i ke kaʻina hana o ka hoʻoponopono pono e makaʻala a hoʻomanawanui, e hoʻoponopono mālie i nā ʻāpana a nānā i ka hopena, i mea e loaʻa ai ka hopena maikaʻi loa a me ka maikaʻi o ka huahana.I ka manawa like, pono e loaʻa i ka mea hoʻohana kekahi ʻike ʻoihana a me ka ʻike e hōʻoia i ka pololei a me ka palekana o ka hoʻoponopono.


Ka manawa hoʻouna: Mar-08-2024