He aha ke ʻano o ka wehe ʻana i ka puka hoʻoheheʻe injection mold?

He aha ke ʻano o ka wehe ʻana i ka puka hoʻoheheʻe injection mold?

He mea koʻikoʻi ka maʻamau o ka pahu hoʻoheheʻe injection mold e hōʻoia i ka maikaʻi o ka huahana a me ka hana pono.ʻO ka hana nui o ka pahu hoʻokuʻuʻana,ʻo ia ka weheʻana i ka ea i loko o ka'ōpala a me ke kinoea i hanaʻia i ka wā o ka hana hoʻoheheʻeʻana i mea e pale ai i ka hikiʻana mai o nā mea i makemakeʻoleʻia e like me nā'ōhū, nā puʻupuʻu, ke ahi, a me nā mea'ē aʻe. ka wehe ʻana o ka pahu:

东莞永超塑胶模具厂家注塑车间实拍20

(1) Koho wahi:
Pono e wehe ʻia ka ʻūhā ma ka ʻāpana hoʻopiha hope loa o ka lua mold, ma kahi mamao loa mai ka nozzle mīkini hoʻoheheʻe a i ʻole ka puka.Hōʻoia kēia i ka wā o ke kaʻina hana hoʻoheheʻe, hiki ke kipaku ʻia ka ea a me ke kinoea i ka wā e kahe ana ka plastic.

(2) Hoʻolālā nui:
Pono e hoʻoholo ʻia ka laulā a me ka hohonu o ke awāwa e like me ke ʻano o ka plastic, ka nui o ka mold a me ke kaomi o ka mīkini hoʻoheheʻe injection.ʻO ka maʻamau, ʻo ka laulā o ka pahu hoʻopau ma waena o 0.01 a me 0.05 iniha (ma kahi o 0.25 a 1.25 mm), a ʻoi aku ka nui o ka hohonu ma mua o ka laula.

(3) Ke ʻano a me ka hoʻolālā:
Hiki ke pololei, curved a i ʻole pōʻai ke ʻano o ke ʻano o ka exhaust groove, a pono e hoʻoholo ʻia ke ʻano kikoʻī e like me ke ʻano o ka mold a me nā ʻano kahe o ka plastic.Ma ke ʻano o ka hoʻonohonoho ʻana, pono e hoʻokaʻawale ʻia ka ʻūhā o ka ʻūhā ma luna o ka ʻili o ka lua polū e hōʻoia i hiki ke hoʻokuʻu ʻia ke kinoea.

(4) Ka nui a me ka nui:
Pono e hoʻoholo i ka helu a me ka nui o ka pahu hoʻopau e like me ka nui a me ka paʻakikī o ka mold.ʻO ka liʻiliʻi loa o nā pahu hoʻopau hiki ke alakaʻi i ka hoʻokuʻu ʻana i ke kinoea maikaʻi ʻole, ʻoiai ʻo ka nui o nā pahu hoʻopau e hoʻonui i ka paʻakikī a me ke kumukūʻai o ka hana ʻana.

(5) Kāohi i ka leakage:
Pono e hoʻolālā ʻia nā pahu hoʻopau e pale i ka leaka plastik.No kēia kumu, hiki ke hoʻonohonoho ʻia kahi ʻāpana liʻiliʻi a i ʻole ka labyrinth ma ka puka o ka pahu pahu e pale ai i ke kahe ʻana o ka plastic.

(6) Hoʻomaʻemaʻe a mālama:
Pono e hoʻomaʻemaʻe ʻia ka pahu hoʻoheheʻe e pale aku i ka pipili.I ka wā o ka hana ʻana, pono e nānā a hoʻomaʻemaʻe ʻia ka pahu hoʻopau i nā manawa a pau e hōʻoia i ka pale ʻole.

(7) Hoʻohālikelike a hoʻāʻo:
I ka wā o ka hoʻolālā ʻana, hiki ke hoʻohana ʻia ka polokalamu injection molding simulation e wānana i ke kahe ʻana o nā plastics a me nā hoʻokuʻu kinoea, a laila e hoʻolālā i ka hoʻolālā ʻana o ka pahu pahu.I ka hana maoli ʻana, pono e hōʻoia ʻia ka hopena o ka pahu exhaust ma o ka hoʻāʻo ʻana a me ka hoʻāʻo ʻana, a hoʻoponopono ʻia e like me nā pono.

I ka hōʻuluʻulu ʻana, ʻo ka wehe ʻana i nā kūlana o ka injection mold exhaust slots e pili ana i ke koho wahi, ka hoʻolālā nui, ke ʻano a me ka hoʻolālā, ka nui a me ka nui, ka pale ʻana i ka leakage, ka hoʻomaʻemaʻe a me ka mālama ʻana, a me ka simulation a me ka hoʻāʻo.Ma ka hahaiʻana i kēia mau kūlana, hiki ke hōʻoia i ka hana maʻamau o ka mold a me ka paʻa o ka maikaʻi o ka huahana.


Ka manawa hoʻouna: Apr-10-2024